Jump to content
WI BIMMERS - Wisconsin's BMW Community
Sign in to follow this  
Bassboy3313

What's up with the forum lately?!?!

Recommended Posts

Yeah it's been pretty unresponsive. There is a update to the software that needs to be done but requires updating of the server too which is the real issue behind the lack of performance.

I'm aware of the issues but unfortunately won't be able to do anything about it until later this week when I have the time. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the down time yesterday and this morning guys. Wasn't able to get a decent wifi connection until this morning and being in pacific time didnt help things either. Looks like everything is back up and running decently, let me know if there are any other issues! I still have some maintenance items to do when I have the time and good wifi which never seem to line up :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/21/2016 at 10:32 AM, Snap said:

clickbait. As fewer and fewer jobs are available for high school kids, WCEC sticker sales on crappy Honda CR-V "DailyDriven" SUVs are down and they can't afford this domain to use as a redirect to their main page. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.